We hopen weer te starten met een nieuw seizoen BLOEM & DESIGN. Helaas zullen de lessen die gepland stonden voor het najaar 2020 geen doorgang vinden. De mensen die vorig jaar al hebben meegedaan krijgen voor 1 december a.s. € 15/€ 20 terug omdat in september de laatste les is uitgevallen ivm corona. Albert Schreuder stopt helaas met het begeleiden van de lessen maar Danny Smit heeft toegezegd dit van hem over te willen nemen. Als we  besluiten toch enige lessen door te laten gaan, dan horen degenen die zich hebben aangemeld dit via de mail. De lessen zijn altijd op dinsdagavond van 20.00 tot ca. 22.00 uur, met inloop vanaf 19.45 uur. Adres: Huizingsbrinkweg 9, Emmen.

De groep is de afgelopen jaren heel divers geworden, van mensen met veel ervaring tot beginnelingen, maar stuk voor stuk creatieve mensen die zichzelf en elkaar uitdagen tot het maken van mooi en vaak verrassend bloemwerk. We leren niet alleen van de leraar maar ook veel van elkaar.

Schroom niet om u op te geven, ook met weinig ervaring bent u van harte welkom.

De kosten per les incl. koffie/thee zijn  €15 voor leden en € 20 voor niet-leden.  Materialen en ondergronden moet u zelf meenemen. Als u vragen heeft, kan dit bij de waarnemend bloemschikcoordinator Imke Boelema. Email: imkeboelema(at)gmail.com / tel. 0591-616239. De aanmelding is definitief als het geld is overgemaakt (zie algemene aanmeldingsprocedure bij diversen op deze website).