We mogen gelukkig weer, dus hebben we weer bloemschiklessen georganiseerd. De groep is de afgelopen jaren heel divers geworden, van mensen met veel ervaring tot beginnelingen, maar stuk voor stuk creatieve mensen die zichzelf en elkaar uitdagen tot het maken van mooi en vaak verrassend bloemwerk. We leren niet alleen van de leraar maar ook veel van elkaar. Dit keer hebben we elke les een andere docent, die van tevoren een thema/opdracht opgeeft. Materialen en ondergronden neemt iedereen zelf mee.

Voor de lessen in het voorjaar kunt u zich niet meer opgeven. Binnenkort komen we met het najaarsprogramma.

De lessen zijn altijd op dinsdagavond van 19.30 tot ca. 22.00 uur.

Kosten voor 2 lessen € 30 voor leden  en € 40 voor niet-leden

Min. Aantal deelnemers 8 , max 12 personen

Locatie: AOC Terra, Huizingsbrinkweg 9 Emmen

Als u nog vragen heeft of zich wilt aanmelden kan dit bij de bloemschikcoordinator, Imke Boelema. Email: imkeboelema(at)gmail.com / tel. 0591-616239.    De aanmelding is definitief als het geld is overgemaakt op bankrekening NL75 RABO 0104 3385 98 t.n.v. KMTP afdeling Emmen