Excursie De Tuinerie van Alie Stoffers

In mei 2023 willen we proberen een avondexcusie te plannen naar de Tuinerie van Alie Stoffers in Zuidlaren. Dit sluit mooi aan bij de lezing die ze geeft op 16 november. Echter op dit moment weten we nog niet zeker of dit door kan gaan. Alie is namelijk recent verhuist naar Zuidlaren en is momenteel nog druk bezig met het aanleggen c.q. aanpassen van haar nieuwe tuin. Ze weet in het voorjaar pas of haar tuin in mei al ver genoeg gevorderd is om bezoekers te ontvangen. We zullen u dus op de hoogte houden van de ontwikkelingen in haar tuin en of de excursie doorkan gaan. Dit doen we in onze maandelijkse (digitale) nieuwsbrief. Hiervoor kunt u zich aanmelden (als u dat nog niet gedaan heeft) via onze website www.emmen.groei.nl.

Locatie: Schipborgerweg 93, Zuidlaren

Tijdstip: 14.00 uur aanwezig

Vervoer: U reist met eigen vervoer

Kosten: gratis (leden afd. Emmen) / € 5,-  (niet-leden)