Den Alerdinck en Gardenista

In het adembenemend mooie Sallandse coulissen landschap ligt, op steenworp afstand van Zwolle, de prachtige Historische Buitenplaats Den Alerdinck, gebouwd in 1680.
Wouter Koning, sinds 1985 de eigenaar, heeft deze buitenplaats met veel zorg en aandacht teruggebracht in de oude stijl, met de allure van weleer.
Gardenista strijkt hier van 25 t/m 29 mei 2022 neer voor haar 2e editie.

Gedurende 5 dagen inspireert Gardenista liefhebbers van tuinen, bloemen, natuur en groene lifestyle en laat een breed publiek (ook kinderen!) kennismaken met tuinieren, bloemschikken, gezond eten en duurzaamheid.

Een groen en bloemig lifestyle festival met voorbeeldtuinen, lezingen, workshops, lekker eten en muziek. En uiteraard veel exposanten met bloemen, planten, tuin- gereedschap en meer voor in je eigen tuin.

- Leuke workshops
- Mooie lezingen van o.a. Monique Bruins Slot (van de tuinen van Mien Ruys), Norbert Mergen en Maartje van den Berg (van de tuinen van MergenMetz), Sjaak Willemstein (van DeDuurzameTuin.nl) en Harry Pierik (groenvormgever en tuinontwerper).
- Bloemschikworkshops en -demonstraties
- Bijzondere planten van Nederlandse kwekers
- Prachtige bloemornamenten
- Een groen kinderprogramma

Kijk voor het volledige programmaoverzicht op www.gardenista.nl/programma-overzicht

Gratis naar Gardenista

Omdat we twee jaar lang bijna niets hebben kunnen organiseren én omdat Groei & Bloei dit jaar 150 jaar bestaat hebben we als bestuur besloten dat we iets terug/cadeau willen doen aan onze leden:

De leden van Groei & Bloei Emmen krijgen een gratis toegangskaart voor één van de dagen van het festival.

Wat moet je doen?

• Koop zelf je kaarten voor Gardenista op www.gardenista.nl/tickets. De dag kun je zelf bepalen. Let op: er zijn speciale (goedkopere) tickets voor Groei & Bloei leden.
  • Je ontvangt je toegangsbewijs in de mail. Stuur dit toegangsbewijs door naar webemmengroei(at)gmail.com en vermeld in de mail je naam, adres, bankrekeningnummer en ledennummer van Groei & Bloei.

Wij zorgen er dan voor dat je aankoopbedrag van 1 kaart wordt teruggestort op je rekening.

Met deze actie komt onze geplande excursie op zaterdag 28 mei naar Gardenista te vervallen. Leden die zich hiervoor al aangemeld hebben krijgen van ons bericht over bovenstaande actie.

Alle informatie over wat er allemaal te zien, te doen en te beleven is op Gardenista vind je op www.gardenista.nl

Heel veel plezier op Gardenista!

Voorwaarden:

• Deze actie geldt alleen voor Groei & Bloei leden van de afdeling Emmen
  • Je mag maximaal 1 kaart insturen die je vergoed krijgt.
  • Dit moet een toegangskaart zijn die voor de Groei & Bloei prijs is aangeschaft (€ 12,50)
  • Deze actie loopt t/m 24 mei en is alleen van toepassing op online aangeschafte tickets (dus geen tickets verkregen aan de kassa).
  • Ook als je al kaarten gekocht hebt voor Gardenista kun je nog een kaart claimen bij ons.
  • De actie geldt alleen voor toegangskaarten en niet voor parkeerkaarten, aanvullende arrangementen of workshops die mee geboekt worden.

Zie voor meer informatie www.gardenista.nl. Voor vragen kan je ook mailen naar info(at)gardenista.nl.