Den Alerdinck en Gardenista

In het adembenemend mooie Sallandse coulissen landschap ligt, op steenworp afstand van Zwolle, de prachtige Historische Buitenplaats Den Alerdinck, gebouwd in 1680.
Wouter Koning, sinds 1985 de eigenaar, heeft deze buitenplaats met veel zorg en aandacht teruggebracht in de oude stijl, met de allure van weleer.
Gardenista strijkt hier van 25 t/m 29 mei 2022 neer voor haar 2e editie.

Gedurende 5 dagen inspireert Gardenista liefhebbers van tuinen, bloemen, natuur en groene lifestyle en laat een breed publiek (ook kinderen!) kennismaken met tuinieren, bloemschikken, gezond eten en duurzaamheid.

Een groen en bloemig lifestyle festival met voorbeeldtuinen, lezingen, workshops, lekker eten en muziek. En uiteraard veel exposanten met bloemen, planten, tuin- gereedschap en meer voor in je eigen tuin.

• Workshops en lezingen van onder andere Modeste Herwig en Harry Pierik

• Voorbeeldtuinen

• Bloemschikworkshops en demonstraties

• Ecologisch dorp

• Bijzondere planten van Nederlandse kwekers

• Een groen kinderprogramma

Excursie zaterdag 28 mei met korting

Op zaterdag 28 mei willen we een bezoek aan Gardenista plannen met leden van Groei en Bloei Emmen en wie er verder mee wil.

Schrijf deze datum alvast in uw agenda. Als er voldoende mensen zijn, dan kunnen we gebruik maken van een mooie korting: € 8,- entree per persoon i.p.v. € 12,50 (G&B leden) en € 16,50 (niet-leden).

Verder willen we kijken hoe we het vervoer samen kunnen organiseren (individueel of per bus).
Dit is afhankelijk van het aantal aanmel- dingen en de op dat moment eventueel nog geldende coronamaatregelen.

Geef u dus nu alvast op en we houden u op de hoogte.

Datum: 25 t/m 29 mei 2022

Locatie: Den Alerdinck, Laag Zuthem
Tijdstip: 9.30-17.00 uur
Vervoer: nog nader te bepalen
Kosten: entree € 8,- + evt. vervoerskosten
Aanmelden: uiterlijk 1 mei 2022

Zie voor meer informatie www.gardenista.nl. Voor vragen kan je ook mailen naar info(at)gardenista.nl.