Gardenista 2021

Van 22 tot en met 26 september 2021 zijn bezoekers van harte welkom op het landgoed van de historische buitenplaats Den Alerdinck in Laag Zuthem bij Zwolle bij de eerstvolgende editie van Gardensta.

Het thema van 2021, 'Leef in het groen', staat voor het goede gevoel dat groen kan geven. Bezoekers gaan dit ervaren in een totale groenbeleving, zodat ze er "groener uitkomen dan ze binnenkwamen".

Vanaf 15 personen kun je een groepsentreeticket kopen voor € 8,- per persoon. Als we onder de 15 personen zitten, dan wordt het € 12,50 voor Groei & Bloei leden en € 16,50 voor niet-leden. Echter op één ledenpas kunnen twee mensen naar binnen, dus eigenlijk hoeft de helft dan maar lid te zijn. We zullen kijken of er een bus vanuit het noorden georganiseerd kan worden. Hierover krijgt u t.z.t. bericht.

Zie voor meer informatie www.gardenista.nl. Voor vragen kan je ook mailen naar info(at)gardenista.nl.