Emmen

Als tuinliefhebber heb je zo je favorieten; een bloem of plant die jouw vriend is. Een waar je echt trots op bent. Door de kleur, bloeiwijze of het prachtige blad. Of omdat deze plant een bijzonder verhaal heeft. Hoe leuk is het om deze te delen met andere tuinliefhebbers? Dat kan tijdens Gardenista.

Groenevenement Gardenista organiseert dit jaar, naast de kwekerscompetitie voor professionals, ook een wedstrijd voor de hobbykweker. Dus haal een stukje van die fraaie plant (en dat mag elke plant zijn, van vaste plant, eenjarigen, grassen of houtachtigen) uit je tuin, zet 'm in een pot en verzorg 'm goed de komende maanden zodat-ie op z'n mooist is tijdens Gardenista!

Hoe werkt het?
Meedoen is makkelijk: je brengt jouw favoriete plant enkele dagen voor de start van Gardenista naar een verzamelpunt bij jou in de buurt. Wij zorgen ervoor dan hij met zorg wordt vervoerd naar het festivalterrein in Laag Zuthem. Daar krijgt hij een mooie plek tussen andere pareltjes van tuinliefhebbers, zodat de bezoekers ze kunnen bewonderen.
En deze bezoekers gaan ze ook beoordelen. Wie weet valt jouw plant wel zo goed in de smaak dat die de gouden Gardenista trofee gaat winnen!

Heb je nog vragen? Mail dan naar kwekers(at)gardenista.nl