Op zaterdag 11 december 2021 hebben we weer onze jaarlijkse kerstbloemschikochtend. Wij zorgen voor groen, bloemen en oasis. U neemt zelf alleen uw ondergrond(en) mee, eventuele kerstballen en kaarsen. Er is deskundige begeleiding aanwezig, zodat ook mensen zonder ervaring iets moois kuunen maken.

Het is altijd een gezellige ochtend waarna iedereen met 2 of meerdere mooie stukken naar huis gaat.

De workshop gaat door met een minimum van 10 deelnemers. Het maximum aantal is 15.

Aanmelden voor 27 november. Uw betaling is uw aanmelding. We vragen u wel uw QR-code te tonen.

Datum: zaterdag 11 december van 10.00 tot ongeveer 12.00 uur; inloop vanaf 9.45 uur

Locatie: Nieuwe AOC Terra, Huizingsbrinkweg 9, Emmen

Kosten: € 17,50 voor leden en € 20,- voor niet-leden, incl. materialen, koffie/thee met wat lekkers.