Slingers van de tuin

Het tuinvirus kreeg Olga in 1999 in zijn greep. Haar pas ontdekte groene vingers kwamen geweldig goed van pas, want de 1900 m2 grote tuin moest gevuld worden met kleurige pracht. En wel zo snel mogelijk. Dit enthousiasme zorgde voor een bijzondere voorliefde voor het gebruik van eenjarigen om de gaten in de borders tussen de vaste planten op te vullen.

Kleurige 'snelgroeiers' die de tuin elk jaar iets anders, iets extra's meegeven.Sindsdien is Olga verkocht: ze zaait en kweekt er inmiddels duizenden per jaar. Niet meer alleen voor haarzelf maar ook voor de verkoop vanuit haar hobbykwekerij.

Tijdens haar lezing "Slingers van de tuin" vertelt Olga op enthousiaste wijze over het gebruik van eenjarigen. Heel bijzonder zijn de gewaagde kleurencombinaties waardoor zowel de eenjarigen als vaste planten nog beter tot hun recht komen. Veel foto's van haar eigen tuin Olgarden, passeren de revue en ook handige tips zullen niet ontbreken. Laat je enthousiasmeren tijdens deze kleurrijke presentatie.

Als u deze lezing wilt bijwonen, dan graag voor 2 november a.s. aanmelden via info@emmen.groei.nl. Daarna wordt een besloten of de lezing zal doorgaan.

Datum: woensdag 18 november 2020

Tijd: 20.00-22.00 uur