"Het is belangrijk dat in alle tuinen alle seizoenen optimaal tot hun recht komen". Dat vertelt Wiecher Huisman tijdens zijn lezing en over zijn dromen om karakteristieke planten van de gematigde streken in zijn projecten te gebruiken.

Wiecher neemt zijn luisteraars mee door allerhande landschappen,  hij laat planten en bomen in hun natuurlijke vormen en omgeving zien en vertelt hoe hij de sfeer van deze landschappen omzet in natuurlijke, onderhoudsvriendelijke en exclusieve tuinen. In zijn tuinontwerpen ziet u geen standaard assortiment.  "Er zijn andere, fraaiere soorten met vaak veel betere eigenschappen", aldus Wiecher.

We zien bomen en planten toegepast met oog voor de details van de plant.

In het Arboretum Arcadie in Gasselte, Wiechers eigen tuin, kunt u dit ook met eigen ogen waarnemen.

Voor mogelijkheden tot bezoek kijk op www.wiecherhuisman.nl/arcadie.

Datum: woensdag 17 november 2021

Tijd: 20.00-22.00 uur

Locatie: Nieuwe AOC Terra, Huizingsbrinkweg 9, Emmen

Kosten: gratis voor leden; niet-leden betalen € 3,50 inc. koffie / thee