Emmen

Gelukkig mogen we zo langzamerhand weer steeds meer organiseren en dus zijn we ook weer aan de slag gegaan met een nieuwe editie van de Open Tuinen Carrousel Drenthe.
Dit jaar valt het Nationale Open Tuinen Weekend op 18 en 19 juni en is het op 9 en 10 juli de beurt aan de regio Emmen en Coevorden om de tuinen open te gooien. Op deze 4 dagen zullen de tuinen (gratis) geopend zijn van 10.30 tot 17.00 uur.

We zijn dus weer op zoek naar enthousiaste tuiniers die het leuk vinden om hun tuin open te stellen voor het publiek en samen met hen te genieten van het al het moois dat de natuur ons te bieden heeft.
De deelnemers van vorig jaar hebben inmiddels al bericht van ons gehad met de vraag of ze dit jaar ook weer mee willen doen. Maar nieuwe tuinen/deelnemers zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Lijkt het u ook leuk om uw tuin open te stellen en enthousiaste bezoekers te ontvangen? Schroom dan niet en laat het ons weten. Dat kan door je aan te melden op www.opentuinencarrouseldrenthe.nl/aanmelden.php of door een mail te sturen naar ons bestuurslid Paul (paul.koopman(at)webwurm.nl); hij neemt dan contact met u op voor verdere informatie.

Dit jaar zal er ook weer een brochure gemaakt worden met daarin alle deelnemende tuinen (vorig jaar is dat niet gedaan, omdat er toen teveel onzeker was en de kans groot was dat de folder achterhaald was tegen de tijd dat de weekenden plaats vonden).
Nieuw dit jaar is dat wij (als afdeling Emmen) voorafgaand aan de weekenden een gezellige bijeenkomst voor alle deelnemende tuinen organiseren. Deze zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 4 juni in De Hoofdmeesterstuin in Emmer-Compascuum. Op deze manier kunnen alle deelnemers elkaar even op een informele wijze ontmoeten, er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje, u kunt één van de deelnemende tuinen alvast bekijken en u krijgt wat uitleg over de werking van de open tuin dagen. We zouden het leuk en gezellig vinden, als u besluit deel te nemen, dat u ook naar de bijeenkomst komt; dan kunt u gelijk ook uw informatiepakket (met een leuk extraatje) meenemen.
Noteer de datum alvast in uw agenda. Zodra de definitieve deelnemerslijst bekend is, krijgt u nog bericht hoe laat u verwacht wordt.

Graag horen we vóór 12 maart van u of u ook uw tuin wil open stellen op één (of meerdere) van bovengenoemde data. Aanmelden na 12 maart kan ook, maar dan kunnen we niet meer garanderen dat u ook meegenomen wordt in de brochure, maar sowieso nog wel op de website van de Open Tuinen Carrousel Drenthe en op onze afdelingswebsite.

Mocht u nog familie, vrienden, kennissen of buren hebben die ook een mooie tuin hebben en waarvan u denkt dat ze het ook leuk vinden om deel te nemen, laat het ons weten door hun naam en e-mailadres of telefoonnummer door te geven en dan gaan we ze benaderen.

We hopen dat u er weer bij bent dit jaar.