Emmen

Planten- en zadenruilbeurs 20 april 2024

Onze ruilbeurs is DE plek waar u uw overtollige planten en zaden kunt aanbieden aan andere tuinliefhebbers. Onze ruilbeurs is ook DE plek waar u kunt proberen voor uw tuin geschikte planten te vinden. Kortom de ruilbeurs is DE plek om elkaar te ontmoe- ten aan het einde van het huidige tuinseizoen en het begin van het nieuwe tuinseizoen. Waarschijnlijk bent u al begonnen in uw tuin dus we rekenen op een ruim aanbod en uiteraard veel vraag op deze zaterdagen. Er wordt geruild dus alles is geheel gratis. U moet alleen uw eigen reiskosten betalen om deel te nemen aan deze ruilbeurs.

Een nieuwe tuin die wel wat extra planten kan gebruiken? Kom beslist langs! Ook als u geen planten kunt inbrengen.

Voor nieuwe leden is dit een heerlijk moment om in een informele sfeer kennis te maken met andere tuinliefhebbers. De ruilbeurzen zijn een groot succes en iedere keer komen er meer nieuwe mensen bij.

Er is koffie of thee met een plakje koek en er zijn stoelen aanwezig zodat u in alle rust het aanbod kunt bekijken of even de benen kunt strekken.

We willen proberen om ook wat meer zaden tijdens de ruilbeurzen te krijgen. Meestal zijn de zaden die meegebracht worden altijd erg in trek, maar dat kunnen er best nog wel wat meer zijn. Heeft u dus zaden over? Neem ze mee!
Wat overblijft kunnen wij doneren aan de zadenbibliotheek van Facet.

Locatie: De Hoofdmeesterstuin, Kanaal A n.z. 16, Emmer-Erfscheidenveen

Tijdstip: planten aanleveren vanaf 09.30 uur. Het ruilen zelf: 10.00-11.00 uur

Toegang: voor iedereen toegankelijk

Kosten: gratis