Noord Nedl Bloemschik Event 2020

Kosten:

Kosten lid:

Locatie:

Multifunctioneel Centrum "De Wier"
De Telle 21
Uretep

U kunt zich nog opgeven tot 10/2/2020

Meer info:

Tijd: Bloemschikken (alleen voor deelnemers) 's ochtends.
Middagprogramma (Open voor bezoekers) 13.30-17.00 uur

Kosten deelnemers: €40,- voor leden, €45,- voor niet-leden, inclusief alle materialen, lunch en het middagprogramma.
Bezoekers (alleen middagprogramma): €7,-

Na het overweldigend succes van de eerste editie van het Noord Nederlands Bloemschikevenement komt er een tweede editie. De locatie blijft hetzelfde als vorig jaar. Ook de opzet blijft hetzelfde. Er zijn 2 groepen: beginners en gevorderden. Deelnemers beslissen zelf in welke groep ze mee willen doen. Er is één opdracht, die op de dag zelf bekend wordt gemaakt. Iedereen in een groep begint met dezelfde uitgangsmaterialen, die ter plekke klaar staan. Zo gaat het tijdens het evenement dus alleen om de creativiteit en vaardigheid van de deelnemers. ’s Middags is er ruimte voor bezoekers tijdens een bloemschikdemonstratie die wordt gegeven door Roxanne van Schellen uit Genemuiden, die al verscheidene prijzen gewonnen heeft. De gemaakte bloemstukken worden na de demonstratie verloot. Daarna wordt een selectie van de gemaakte bloemstukken besproken door een expert en tenslotte is er tijd om alle stukken te bewonderen. Deelnemers kunnen zich inschrijven met behulp van het inschrijfformulier. Neem even contact op met Femmy Kuiper voor de details: femmy.knol@home.nl. Ook als u weinig ervaring heeft is het geweldig leuk om mee te doen!