Emmen

Online ruilbeurs

Wilt u stekjes, zaailingen, gescheurde planten, kamerplanten, zaadjes enz. aanbieden of bent u op zoek naar iets speciaals dan kunt u dit in deze rubriek doen.

Stuur een e-mail met daarin wat u in de aanbieding heeft of waar u naar op zoek bent en vermeldt daarin hoe er contact met u gemaakt kan worden: per e-mail of telefoon. Dan zetten wij uw advertentie op de site onder diversen/ruilbeurs.

Een geinteresseerde plantenliefhebber ziet de aanbieding, wil deze graag hebben of ruilen en neemt contact met u op. U kunt uw plantjes b.v. bij de weg zetten, zodat de belangstellende deze zo kan meenemen. Als de ruil gedaan is, stuur ons dan wederom een e-mail (webemmengroei@gmail.com), dan halen wij het van de site af. 

Het is geen gezellige ochtend met koffie en koek en een babbeltje, maar beter dan niets (houd u wel aan de coronavoorschriften!). Het voordeel is dat dit het hele jaar door gedaan kan worden.

 

AANGEBODEN:

 

* helleboris foetidus (foto links) * helleboris niger 

* aster * geranium * puntwederik * wederik ( lysimachia ciliata firecracker) heeft donkere bladeren * akelei * vrouwenmantel * solidago, 

GEVRAAGD: helenium, ?

Martha Hazenberg: m.hazenberg(at)planet.nl 06 22968311

tuinplanten

Ik heb in de aanbieding:

3 vinca minor

3 descampsia cespitosa goldtau

3 luzulea nivea

1 europese eonymus( meer boom dan struik)

Interesse? stuur een mail naar: margreetmantel@outlook.com. Dan kunnen we een afspraak maken.

Heeft iemand misschien stekjes van zoete aardappel?