Emmen

Onlangs ben ik begonnen met een kamerplantenasiel. Veel mensen hebben wel een kamerplant die zielig, of zwak is en er helemaal niet mooi meer uitziet. Meestal wordt zo’n plant dan gewoon weggegooid. Toch is er een goede kans dat de plant met een beetje extra aandacht weer mooi en fris wordt en een tweede leven tegemoet kan.
Hoe werkt het kamerplantenasiel?
U brengt uw zielige plant naar mij toe. Ik probeer hem weer op te lappen. (En als dat echt niet lukt, dan mag hij bij ons op de composthoop en wordt weer voedsel voor de volgende generatie planten.) U kunt als u de plant brengt een andere plant uit het asiel uitzoeken en gratis weer mee naar huis nemen. Zo blijft er ruimte voor nieuwkomertjes. Verder stek ik af en toe mijn eigen kamerplanten, en ook die stekjes mogen, zodra ze groot genoeg zijn, mee naar een nieuwe eigenaar. 
Omdat ik nog maar net begonnen ben staan er nog maar 3 planten in het asiel, naast een aantal uitgebloeide Amarillus bollen die laat in de herfst weg mogen. Ze moeten eerst nog veel nieuwe energie in hun bollen opslaan om straks mooi te kunnen bloeien. U kunt dus op dit moment wel al planten brengen, maar helaas nog geen nieuwe huisbewoners meenemen. Zodra dat wel kan laat ik dat weten.
Doet u mee? 

Inleveren van planten bij:
Jolande Schoemaker
Vastenow 154, 7885AP Nieuw-Dordrecht.
Email: jolande@schoemakerconsultancy.com
Telefoon: 0591-390 407 of mobiel: 06-5361 4884 of 06-2040 1712