Tuinkringen

Er zijn binnen de afdeling Emmen op dit moment geen tuinkringen actief.

Een tuinkring bestaat uit een aantal leden die zelfstandig opereren binnen de afdeling. Hun activiteiten bestaan vaak uit het gezamenlijk bezichtigen van tuinen en bezoeken van kwekerijen, tentoonstellingen, etc. Eén van de leden van de tuinkring heeft het geplande bezoek georganiseerd en is doorgaans ook de gastheer/gastvrouw waar de leden van de kring bijeenkomen om na de koffie gezamenlijk te vertrekken. Ook kan het zijn dat het seizoen wordt afgesloten met een gezellig samenzijn. Een tuinkring bepaalt zelf uit hoeveel personen de kring bestaat, bepaalt zelf haar activiteitenprogramma en verzorgt zelf haar financiering.

Het bestuur wil bij voldoende belangstelling het initiatief nemen om weer een tuinkring onder de vlag van G&B afd Emmen op te richten. Leden die belangstelling hebben voor deze tuinkring en daaraan deel willen nemen, worden gevraagd zich te melden bij Jannie Masselink tel. 0591-562315 of per e-mail : jenjmasselink(at)kpnplanet.nl

Volkstuin:125 mm regen
Kerk in de tuin -  no. 815 week 37 2017