Planten en zaden ruilbeurs

In het voorjaar zal op 13 april weer de  planten- en zadenruilbeurs plaatsvinden

Tijd: zaterdagochtend, om 9.30 planten brengen, om 10.00 uur exact begint het ruilen.

Locatie: AOC Terra, Noordbargerstraat 75 Emmen

Deelname voor leden G&B en IVN : gratis

Het parkeerterrein van AOC terra, Noordbargerstraat 75, Emmen, zal hiervoor weer als locatie dienen. net als voorgaande jaren rekenen we weer op een groot aanbod van plantjes, stekjes en zaden. Planten neerzetten en koffiedrinken vanaf 09.30 uur Aanvang 10.00 uur; we eindigen als alles geruild is. Hopelijk wisselt menig exemplaar van eigenaar.

Wees echter op tijd, want de ervaring leert dat de mooiste planten snel van eigenaar verwisselen.

Natuurlijk zijn ook de leden welkom die nog niets te ruilen hebben. Wie weet komt u net dat plantje tegen dat u een speciaal plaatsje in uw tuin had toegedacht. Gewoon komen, het is altijd reuze gezellig en de koffie en thee staat voor u klaar.

Bent u net begonnen met de aanleg van een nieuwe tuin en is het allemaal nog wat kaal. Dit is ook de gelegenheid om gratis aan veel planten te komen.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876