Emmen
bekijk online
Nieuwsbrief wilgentenen vlechten

Workshop klimspiraal vlechten

In onze vorige nieuwsbrief noemden we al de workshop wilgentenen klimspiraal vlechten. Daarin stond echter dat u 20 én 27 mei beschikbaar moest zijn. Inmiddels is besloten (met Mudz Mandenmakerij) dat we 27 mei als reservedatum los laten. Ook omdat dit het Pinksterweekend is en dat misschien mensen tegenhoudt om zich aan te melden.

U hoeft dus alleen maar beschikbaar te zijn op zaterdag 20 mei (van 10.30 tot 15.00 uur) om mee te kunnen doen. Aanmelden kan tot en met 29 april 2023 via https://emmen.groei.nl/activiteiten/aanmelden-activiteiten

De workshop wordt gehouden bij Mudz Mandenmakerij, Loosche Mars 3 te Dalen.

De kosten zijn € 45,- per persoon (voor zowel leden als niet-leden van Groei & Bloei). Alle materialen, gereedschappen en consumptie zit hierbij inbegrepen. De lunch niet, dus die dient u zelf mee te nemen.

N.B.  Deze workshop kan zwaar zijn voor mensen met reuma of andere krachtbelemmeringen in de handen. Meestal valt het wel mee met een beetje hulp, maar we willen het wel genoemd hebben.

 

Workshop vetbollenhouder vlechten

image002.jpg

Op zaterdag 3 juni (van 13.30 tot 15.30 uur) is er ook nog een workshop wilgentenen vetbollenhouder vlechten. In deze workshop vlecht je een ronde of puntige vetbolhouder voor het voeren van de vogeltjes. Je kan het mandje eenvoudig ophangen in een boom of aan een pergola. Deze workshop vereist minder kracht dan de klimspiraal.

De kosten zijn € 22,50 per persoon (voor zowel leden als niet-leden van Groei & Bloei). Aanmelden kan tot en met 13 mei 2023 via https://emmen.groei.nl/activiteiten/aanmelden-activiteiten