Groei en Bloei tuinreis 2022 naar Zuid-Duitsland

Van 15 t/m 19 juni 2022 gaan we op tuinreis naar het Zuiden van Duitsland. Het belooft een hele mooie reis te worden. Tussen Stuttgart en de Bodenzee bezoekt u diverse fraaie priv├ętuinen, 2 botanische tuinen en het schitterende, kleurrijke bloemeneiland Mainau (met 8000 rozenstruiken)
In de folder leest u alles over de reis: welke tuinen worden bezocht, het hotel waar u verblijft, de prijs en voorwaarden

Hierbij het inschrijfformulier voor de reis. Na ontvangst van het formulier ontvangt u van Kupers tuinreizen een boekingsbevestiging en factuur. Tot 31 maart kunt u zich inschrijven voor deze reisVoor inlichtingen kunt u  Baukje Miedema bellen of mailen of Kupers tuinreizen

Groei en Bloei leden en niet-leden, ook van andere afdelingen, kunnen deelnemen aan deze reis.

Wij adviseren de deelnemers een goede reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten, en in de gaten te houden dat u aan de inreisvoorwaarden voldoet. Meer informatie daarover is ook te vinden op de website van Kupers, mocht U hier vragen over hebben!