Emmen

Welkom bij Groei & Bloei
Emmen

Uitgelicht

Excursie Verver bollenoutlet

bollenoutlet 27 en 28 november 2021

Meer

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Emmen

Beste mensen,

Welkom op de site van Groei & Bloei Emmen. 

Voor 2021 hebben weer nieuwe plannen gemaakt voor excursies,  lezingen en andere activiteiten. Gardenista is vanwege de onzekerheid die corona met zich meebrengt uitgesteld tot mei 2022.

De nieuwe activiteiten vindt u in ons nieuwe informatieboekje dat onlangs bij u in de bus is gevallen en deze zullen daarna op de website worden geplaatst.

Op 17 november a.s. hopen we velen van u weer te ontmoeten op de lezing van Wiecher Huisman

In de eerste week van november komt weer een nieuwsbrief uit met nieuwe informatie over de komende periode. Als u deze nieuwsbrief nog niet ontvangt, dan kunt u zich hiervoor inschrijven rechtsboven deze bladzijde, ook als u nog geen lid bent van Groei & Bloei.

Houd u in elk geval ook de website in de gaten. Hier vindt u altijd het laatste nieuws.

De tuin gaat altijd door. Voor tuintips en trucs kunt u natuurlijk ook altijd terecht op de website van Groei en Bloei. Hier kunt u zich ook maandelijks abonneren op hun nieuwsbrief. Of ga tuinen kijken op  de Groei & Bloei OpentuinTV pagina. Ook de moeite waard.

Nog enkele algemene mededelingen:

  • Nieuwe informatie bij de activiteiten
  • Houd u ook de online ruilbeurs in de gaten?
  • De aanmeldingsprocedure voor deelname aan een van onze activiteiten vindt u op de activiteitenpagina onder aanmelden activiteiten.
  • Inmiddels zitten we al een tijdje op Facebook zoals de oplettende lezer ongetwijfeld al heeft gezien.
  • Hebt u iets te melden over uw tuin, hebt u ideeen over de website of andere tuinactiviteiten of wilt u verslag doen van uw inspanningen in de tuin of hebt u een mededeling voor de nieuwsbrief, stuur dan een email naar: webemmengroei(at)gmail.com.  Ook als u een reportage wilt laten maken van uw tuin, laat het ons dan even weten. We komen graag bij u langs om wat foto's te maken.

 

Tuinlog

26 Oct

Paul

Een hekel aan sigaren, maar…

22 Oct

Harry Hakvoort

Werkzaamheden rond windhozen

Meer