Emmen

Welkom bij Groei & Bloei
Emmen

Uitgelicht

Planten- en zadenruilbeurs 22 april 2023

Bent u op zoek naar nieuwe plantjes of hebt u plantjes over, kom dan naar onze ruilbeurs op

Meer

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Emmen

Beste mensen,

Welkom op de site van Groei & Bloei Emmen.

Er zijn weer foto's gemaakt van de enthousiaste deelnemers van de cursus Bloem & Design van 14 maart j.l. en hun werkstukken. (klik hier)

We zoeken contact met onze moestuinierders. Ook als u geen ervaring hebt met groenten verbouwen hebben we nieuws voor u: De cursus moestuineren die wij in samenwerking met Facet geven is inmiddels gestart met overweldigende belangstelling.

Bent u op zoek naar bepaalde planten of hebt u zelf planten over, dan kunt u terecht op onze rubriek Online ruilbeurs of kom binnenkort gewoon op onze plantenruilbeurs.

Wij zullen u in onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte houden van de eerstkomende activiteiten en als dit nodig is zullen wij u ook tussentijds via deze nieuwsbrief de laatste informatie melden. Begin april komt de volgende nieuwsbrief uit. Als u deze nieuwsbrief nog niet ontvangt, dan kunt u zich hiervoor inschrijven rechtsboven deze pagina, ook als u nog geen lid bent van Groei & Bloei.

We hebben ongeveer 148 leden en willen graag samen met u leuke activiteiten in en voor de tuin ontplooien. Bent u nog geen lid en wilt u dit wel worden, klik dan op "WORD LID" rechtsboven op deze pagina.

De tuin gaat altijd door. Voor tuintips en trucs kunt u natuurlijk ook altijd terecht op de website van Groei en Bloei. Hier kunt u zich ook maandelijks abonneren op hun nieuwsbrief. Of ga tuinen kijken op  de Groei & Bloei OpentuinTV pagina. Ook de moeite waard.

Nog enkele algemene mededelingen:

  • We zoeken nog een coordinator bloemschikken en een algemeen bestuurslid. Hebt u belangstelling, stuur dan een email naar info(at)emmen.groei.nl.
  • Nieuwe informatie bij de activiteiten. We zijn blij u alvast 15 open tuinen voor te stellen voor komende zomer: klik hier  U kunt zich nog steeds aanmelden. Aanmeldingen tot 25 maart kunnen nog meegenomen worden op de gedrukte flyer. Daarna wordt de tuin alleen nog maar vermeld op de website en de digitale flyer

  • Houd u ook de online ruilbeurs in de gaten?
  • De aanmeldingsprocedure voor deelname aan een van onze activiteiten vindt u op de activiteitenpagina onder aanmelden activiteiten.
  • Inmiddels zitten we al een tijdje op Facebook zoals de oplettende lezer ongetwijfeld al heeft gezien.
  • Hebt u iets te melden over uw tuin, hebt u ideeen over de website of andere tuinactiviteiten of wilt u verslag doen van uw inspanningen in de tuin of hebt u een mededeling voor de nieuwsbrief, stuur dan een email naar: webemmengroei(at)gmail.com.  Ook als u een reportage wilt laten maken van uw tuin, laat het ons dan even weten. We komen graag bij u langs om wat foto's te maken.
  • Tijdens onze activiteiten worden foto's gemaakt. Hebt u hier bezwaar tegen, wilt u dit dan aan ons melden? info(at)emmen.groei.nl.
  • Nieuwe informatie in de Groeninfo.

 

Tuinlog

27 Mar

Veris-lente

2023 week 12 mijn eerste bloemkool(tje)

19 Mar

Veris-lente

2923 week 11 LENTE equinox

Meer