Emmen

Welkom bij Groei & Bloei
Emmen

Uitgelicht

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Emmen

Beste mensen,

Welkom op de site van Groei & Bloei Emmen. 

Groei & Bloei Emmen heeft ongeveer 140 leden en we willen graag samen met u leuke activiteiten in en voor de tuin ontplooien. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over onze activiteiten en we doen verslag van onze bezigheden en andere wetenswaardigheden over de tuin.

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u op de hoogte houden van de eerstkomende activiteiten en als dit nodig is zullen wij u ook tussentijds via deze nieuwsbrief de laatste informatie melden. Begin juli komt de volgende nieuwsbrief uit. Als u deze nieuwsbrief nog niet ontvangt, dan kunt u zich hiervoor inschrijven rechtsboven deze pagina, ook als u nog geen lid bent van Groei & Bloei.

Inmiddels staat het OPEN TUINEN CARROUSEL DRENTHE voor de deur: Hier vindt u een voorproefje van de tuinen: klik hier.

Bent u op zoek naar bepaalde planten of hebt u zelf planten over, dan kunt u terecht op onze rubriek Online ruilbeurs of kom binnenkort gewoon op onze plantenruilbeurs.

Nog enkele algemene mededelingen:

  • Nieuwe informatie bij de activiteiten
  • De aanmeldingsprocedure voor deelname aan een van onze activiteiten vindt u op de activiteitenpagina onder aanmelden activiteiten.
  • Inmiddels zitten we al een tijdje op Facebook zoals de oplettende lezer ongetwijfeld al heeft gezien.
  • Hebt u iets te melden over uw tuin, hebt u ideeen over de website of andere tuinactiviteiten of wilt u verslag doen van uw inspanningen in de tuin of hebt u een mededeling voor de nieuwsbrief, stuur dan een email naar: webemmengroei@gmail.com.  Ook als u een reportage wilt laten maken van uw tuin, laat het ons dan even weten. We komen graag bij u langs om wat foto's te maken.
  • Tijdens onze activiteiten worden foto's gemaakt. Hebt u hier bezwaar tegen, wilt u dit dan aan ons melden? info@emmen.groei.nl.
  • Nieuwe informatie in de Groeninfo.

De tuin gaat altijd door. Voor tuintips en trucs kunt u natuurlijk ook altijd terecht op de website van Groei en Bloei. Hier kunt u zich ook maandelijks abonneren op hun nieuwsbrief. Of ga tuinen kijken op  de Groei & Bloei OpentuinTV pagina. Ook de moeite waard.

Bent u nog geen lid en wilt u dit wel worden, klik dan op "WORD LID" rechtsboven op deze pagina.

Tuinlog

30 Jun

Veris-lente

2024 week 26 Laatste

08 Jun

Paul

AFSCHEID…

Meer