Emmen

Welkom bij Groei & Bloei
Emmen

Uitgelicht

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Emmen

Beste mensen,

Welkom op de site van Groei & Bloei Emmen.

Voor 2021/22 hebben weer nieuwe plannen gemaakt voor excursies,  lezingen en andere activiteiten. Deze nieuwe activiteiten vindt u in ons nieuwe informatieboekje. Wij prijzen ons gelukkig dat er op dit moment geen nieuwe maatregelen nodig zijn vanwege het coronavirus, zodat we zo als het er nu uitziet zonder problemen ons programma kunnen vervolgen. Maar het virus is nog niet weg! We blijven rekening met elkaar houden.

We hebben een nieuwe rubriek geopend waarin aankondigingen van open tuinen kunnen worden gedaan die buiten het landelijk open tuinprogramma vallen. Deze rubriek vindt u onder Diversen/open tuinen. Ook uw tuin kan hierin opgenomen worden! Verder zoeken we contact met onze moestuinierders.

Wij zullen u in onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte houden van de eerstkomende activiteiten en als dit nodig is zullen wij u ook tussentijds via deze nieuwsbrief de laatste informatie melden.

Begin juli komt de volgende nieuwsbrief uit. Als u deze nieuwsbrief nog niet ontvangt, dan kunt u zich hiervoor inschrijven rechtsboven deze pagina, ook als u nog geen lid bent van Groei & Bloei.

De tuin gaat altijd door. Voor tuintips en trucs kunt u natuurlijk ook altijd terecht op de website van Groei en Bloei. Hier kunt u zich ook maandelijks abonneren op hun nieuwsbrief. Of ga tuinen kijken op  de Groei & Bloei OpentuinTV pagina. Ook de moeite waard.

Nog enkele algemene mededelingen:

  • We zoeken nog een coordinator bloemschikken en een algemeen bestuurslid. Hebt u belangstelling, stuur dan een email naar info(at)emmen.groei.nl.
  • Nieuwe informatie bij de activiteiten
  • Houd u ook de online ruilbeurs in de gaten?
  • De aanmeldingsprocedure voor deelname aan een van onze activiteiten vindt u op de activiteitenpagina onder aanmelden activiteiten.
  • Inmiddels zitten we al een tijdje op Facebook zoals de oplettende lezer ongetwijfeld al heeft gezien.
  • Hebt u iets te melden over uw tuin, hebt u ideeen over de website of andere tuinactiviteiten of wilt u verslag doen van uw inspanningen in de tuin of hebt u een mededeling voor de nieuwsbrief, stuur dan een email naar: webemmengroei(at)gmail.com.  Ook als u een reportage wilt laten maken van uw tuin, laat het ons dan even weten. We komen graag bij u langs om wat foto's te maken.

 

Tuinlog

25 Jun

Veris-lente

2022 Week 25 Geduld

24 Jun

Harry Hakvoort

Buurvrouws klaproos

Meer