Welkom bij Groei & Bloei

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Emmen

Beste mensen,

Welkom op de site van Groei & Bloei Emmen.

Voor 2021/22 hebben weer nieuwe plannen gemaakt voor excursies,  lezingen en andere activiteiten.

Deze nieuwe activiteiten vindt u in ons nieuwe informatieboekje. Helaas kunnen wij op dit moment niet garanderen dat alle activiteiten kunnen doorgaan i.v.m. de situatie betreffende corona. Wij zullen u in onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte houden en als dit nodig is zullen wij u ook tussentijds via deze nieuwsbrief op de hoogte stellen van de laatste informatie.

Ook op deze website vindt u het laatste nieuws over onze activiteiten. Nieuw: NNBE 2022: zie activiteiten.

Begin februari komt de volgende nieuwsbrief uit. Als u deze nieuwsbrief nog niet ontvangt, dan kunt u zich hiervoor inschrijven rechtsboven deze pagina, ook als u nog geen lid bent van Groei & Bloei.

De tuin gaat altijd door. Voor tuintips en trucs kunt u natuurlijk ook altijd terecht op de website van Groei en Bloei. Hier kunt u zich ook maandelijks abonneren op hun nieuwsbrief. Of ga tuinen kijken op  de Groei & Bloei OpentuinTV pagina. Ook de moeite waard.

Nog enkele algemene mededelingen:

• Na 4 jaren van trouwe dienst als secretaris van onze vereniging heeft Jannie Veldman besloten te stoppen. Daarom zoeken wij per februari a.s. een nieuwe secretaris. Lijkt het u leuk om de vereniging mee te helpen besturen, laat het ons dan weten. U kunt een email sturen naar info(at)emmen.groei.nl of u spreekt een van ons hierover gewoon even aan voor meer informatie. Wij heten u alvast welkom.
  • Ook zoeken we nog een coordinator bloemschikken. Hebt u belangstelling, stuur dan een email naar info(at)emmen.groei.nl.
  • Nieuwe informatie bij de activiteiten
  • Houd u ook de online ruilbeurs in de gaten?
  • De aanmeldingsprocedure voor deelname aan een van onze activiteiten vindt u op de activiteitenpagina onder aanmelden activiteiten.
  • Inmiddels zitten we al een tijdje op Facebook zoals de oplettende lezer ongetwijfeld al heeft gezien.
  • Hebt u iets te melden over uw tuin, hebt u ideeen over de website of andere tuinactiviteiten of wilt u verslag doen van uw inspanningen in de tuin of hebt u een mededeling voor de nieuwsbrief, stuur dan een email naar: webemmengroei(at)gmail.com.  Ook als u een reportage wilt laten maken van uw tuin, laat het ons dan even weten. We komen graag bij u langs om wat foto's te maken.

Tuinlog

Harry Hakvoort