Emmen

Welkom bij Groei & Bloei
Emmen

Uitgelicht

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Emmen

Beste mensen,

Welkom op de site van Groei & Bloei Emmen.

Voor 2022/23 hebben we weer nieuwe plannen gemaakt voor excursies,  lezingen en andere activiteiten. Deze nieuwe activiteiten vindt u in ons nieuwe informatieboekje dat u inmiddels hebt ontvangen. Wij prijzen ons gelukkig dat er op dit moment geen nieuwe maatregelen nodig zijn vanwege het coronavirus, zodat we zo als het er nu uitziet zonder problemen ons programma kunnen vervolgen. Maar het virus is nog niet weg! We blijven rekening met elkaar houden.

We zoeken contact met onze moestuinierders. Ook als u geen ervaring hebt met groenten verbouwen hebben we nieuws voor u: We starten binnenkort in samenwerking met Facet een cursus moestuinieren. Iedereen is welkom, ook als u (nog?) geen lid van Groei & Bloei bent. En bent u op zoek naar bepaalde planten of hebt u zelf planten over, dan kunt u terecht op onze rubriek Online ruilbeurs.

Wij zullen u in onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte houden van de eerstkomende activiteiten en als dit nodig is zullen wij u ook tussentijds via deze nieuwsbrief de laatste informatie melden. Begin december komt de volgende nieuwsbrief uit. Als u deze nieuwsbrief nog niet ontvangt, dan kunt u zich hiervoor inschrijven rechtsboven deze pagina, ook als u nog geen lid bent van Groei & Bloei.

We hebben ongeveer 160 leden en willen graag samen met u leuke activiteiten in en voor de tuin ontplooien. Bent u nog geen lid en wilt u dit wel worden, klik dan op "WORD LID" rechtsboven op deze pagina.

De tuin gaat altijd door. Voor tuintips en trucs kunt u natuurlijk ook altijd terecht op de website van Groei en Bloei. Hier kunt u zich ook maandelijks abonneren op hun nieuwsbrief. Of ga tuinen kijken op  de Groei & Bloei OpentuinTV pagina. Ook de moeite waard.

Nog enkele algemene mededelingen:

  • We zoeken nog een coordinator bloemschikken en een algemeen bestuurslid. Hebt u belangstelling, stuur dan een email naar info(at)emmen.groei.nl.
  • Nieuwe informatie bij de activiteiten
  • Houd u ook de online ruilbeurs in de gaten?
  • De aanmeldingsprocedure voor deelname aan een van onze activiteiten vindt u op de activiteitenpagina onder aanmelden activiteiten.
  • Inmiddels zitten we al een tijdje op Facebook zoals de oplettende lezer ongetwijfeld al heeft gezien.
  • Hebt u iets te melden over uw tuin, hebt u ideeen over de website of andere tuinactiviteiten of wilt u verslag doen van uw inspanningen in de tuin of hebt u een mededeling voor de nieuwsbrief, stuur dan een email naar: webemmengroei(at)gmail.com.  Ook als u een reportage wilt laten maken van uw tuin, laat het ons dan even weten. We komen graag bij u langs om wat foto's te maken.
  • Tijdens onze activiteiten worden foto's gemaakt. Hebt u hier bezwaar tegen, wilt u dit dan aan ons melden? info(at)emmen.groei.nl.
  • Nieuwe informatie in de Groeninfo.

 

Tuinlog

14 Nov

Anneke Duyvesteijn

Een tuin op de toekomst voorbereid(2) - Blik op de…

06 Nov

Veris-lente

2022 week 41-44 Na lang nazomeren plots HERFST

Meer