Emmen

Welkom bij Groei & Bloei
Emmen

Uitgelicht

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Emmen

Beste mensen,

Welkom op de site van Groei & Bloei Emmen.

Groei & Bloei Emmen heeft ongeveer 160 leden en we willen graag samen met u leuke activiteiten in en voor de tuin ontplooien. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over onze activiteiten en we doen verslag van onze bezigheden en andere wetenswaardigheden over de tuin.

U hebt inmiddels onze nieuwe brochure ontvangen met alle activiteiten voor het komende jaar.  De cursus Bloem & Design is weer begonnen met een enthousiaste groep cursisten; u kunt zich nog opgeven! Hiervoor kunt u het aanmeldingsformulier gebruiken. De eerste resultaten kunt u zien op onze fotopagina.

Bent u nog geen lid en wilt u dit wel worden, klik dan op "WORD LID" rechtsboven op deze pagina.

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u op de hoogte houden van de eerstkomende activiteiten en als dit nodig is zullen wij u ook tussentijds via deze nieuwsbrief de laatste informatie melden. Begin december komt de volgende nieuwsbrief uit. Als u deze nieuwsbrief nog niet ontvangt, dan kunt u zich hiervoor inschrijven rechtsboven deze pagina, ook als u nog geen lid bent van Groei & Bloei.

De tuin gaat altijd door. Voor tuintips en trucs kunt u natuurlijk ook altijd terecht op de website van Groei en Bloei. Hier kunt u zich ook maandelijks abonneren op hun nieuwsbrief. Of ga tuinen kijken op  de Groei & Bloei OpentuinTV pagina. Ook de moeite waard.

We zoeken contact met onze moestuinierders. Ook als u geen ervaring hebt met groenten verbouwen hebben we nieuws voor u: Vanwege het succes van de cursus moestuinieren die we vorig jaar hebben georganiseerd, staat er inmiddels een nieuwe cursus op de planning. Deze cursus geven we weer in samenwerking met Facet. Op hun website kunt u zich opgeven (klik hier).

Bent u op zoek naar bepaalde planten of hebt u zelf planten over, dan kunt u terecht op onze rubriek Online ruilbeurs of kom binnenkort gewoon op onze plantenruilbeurs.

Nog enkele algemene mededelingen:

  • Nieuwe informatie bij de activiteiten

  • De aanmeldingsprocedure voor deelname aan een van onze activiteiten vindt u op de activiteitenpagina onder aanmelden activiteiten.

  • Inmiddels zitten we al een tijdje op Facebook zoals de oplettende lezer ongetwijfeld al heeft gezien.
  • Hebt u iets te melden over uw tuin, hebt u ideeen over de website of andere tuinactiviteiten of wilt u verslag doen van uw inspanningen in de tuin of hebt u een mededeling voor de nieuwsbrief, stuur dan een email naar: webemmengroei(at)gmail.com.  Ook als u een reportage wilt laten maken van uw tuin, laat het ons dan even weten. We komen graag bij u langs om wat foto's te maken.
  • Tijdens onze activiteiten worden foto's gemaakt. Hebt u hier bezwaar tegen, wilt u dit dan aan ons melden? info(at)emmen.groei.nl.
  • Nieuwe informatie in de Groeninfo.

 

Tuinlog

16 Oct

Paul

Wolken…

15 Oct

Harry Hakvoort

Vroege lentebloei

Meer

Agenda

16 Dec

Bloemschikken: kerstworkshop

Een mooi kerstbloemstuk maken onder deskundige…

Meer