Emmen

Welkom bij Groei & Bloei
Emmen

Uitgelicht

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Emmen

Beste mensen,

Welkom op de site van Groei & Bloei Emmen.

We hebben ongeveer 148 leden en willen graag samen met u leuke activiteiten in en voor de tuin ontplooien. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over onze activiteiten en we doen verslag van onze bezigheden en andere wetenswaardigheden over de tuin. We zijn weer op bezoek geweest bij Jos Aarts en hebben de fotoreportage van zijn keurige tuin aangevuld (klik hier). Verder hebben we weer veel belangstellenden mogen ontvangen in de Hoofdmeesterstuin in Emmer-Compascuum op onze ruilbeurs. Een verslag hiervan kunt u terugblikken op de website (klik hier).

Bent u nog geen lid en wilt u dit wel worden, klik dan op "WORD LID" rechtsboven op deze pagina.

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u op de hoogte houden van de eerstkomende activiteiten en als dit nodig is zullen wij u ook tussentijds via deze nieuwsbrief de laatste informatie melden. Begin juni komt de volgende nieuwsbrief uit. Als u deze nieuwsbrief nog niet ontvangt, dan kunt u zich hiervoor inschrijven rechtsboven deze pagina, ook als u nog geen lid bent van Groei & Bloei.

De tuin gaat altijd door. Voor tuintips en trucs kunt u natuurlijk ook altijd terecht op de website van Groei en Bloei. Hier kunt u zich ook maandelijks abonneren op hun nieuwsbrief. Of ga tuinen kijken op  de Groei & Bloei OpentuinTV pagina. Ook de moeite waard.

We zoeken contact met onze moestuinierders. Ook als u geen ervaring hebt met groenten verbouwen hebben we nieuws voor u: De cursus moestuineren die wij in samenwerking met Facet geven is inmiddels gestart met overweldigende belangstelling. Een verslag van de cursus ontvangen wij graag op webemmengroei(at)gmail.com.

Bent u op zoek naar bepaalde planten of hebt u zelf planten over, dan kunt u terecht op onze rubriek Online ruilbeurs of kom binnenkort gewoon op onze plantenruilbeurs.

Nog enkele algemene mededelingen:

  • Nieuwe informatie bij de activiteiten. We zijn blij u alvast 15 open tuinen voor te stellen voor komende zomer: klik hier  U kunt zich nog steeds aanmelden. Aanmeldingen tot 25 maart kunnen nog meegenomen worden op de gedrukte flyer. Daarna wordt de tuin alleen nog maar vermeld op de website en de digitale flyer

  • Houd u ook de online ruilbeurs in de gaten?
  • De aanmeldingsprocedure voor deelname aan een van onze activiteiten vindt u op de activiteitenpagina onder aanmelden activiteiten.
  • Inmiddels zitten we al een tijdje op Facebook zoals de oplettende lezer ongetwijfeld al heeft gezien.
  • Hebt u iets te melden over uw tuin, hebt u ideeen over de website of andere tuinactiviteiten of wilt u verslag doen van uw inspanningen in de tuin of hebt u een mededeling voor de nieuwsbrief, stuur dan een email naar: webemmengroei(at)gmail.com.  Ook als u een reportage wilt laten maken van uw tuin, laat het ons dan even weten. We komen graag bij u langs om wat foto's te maken.
  • Tijdens onze activiteiten worden foto's gemaakt. Hebt u hier bezwaar tegen, wilt u dit dan aan ons melden? info(at)emmen.groei.nl.
  • Nieuwe informatie in de Groeninfo.

 

Tuinlog

28 May

Veris-lente

2023 week 21 maand nat -  maand droog

18 May

Harry Hakvoort

Niet uit te spreken…

Meer