Even voorstellen aan Paul Koopman-Nijmeijer

Ik ben Paul Koopman-Niemijer, 44 jaar, geboren en getogen in Terneuzen (Zeeland). Via diverse omzwervingen ben ik in Emmer-Compascuum terecht gekomen samen met mijn man Ronald Nijmijer-Koopman. Ik werk al ruim 15 jaar als administrateur (en manusje van alles) bij een theaterproducent in Amsterdam. 2,5 jaar geleden zijn we verhuisd van Hengelo naar Emmer-Compascuum. In Hengelo hadden we al een hele mooie tuin. Deze was niet zo heel groot (ongeveer 300 m2), maar we deden wel regelmatig mee met open tuindagen; de grootte van je tuin is niet belangrijk als het maar een mooie tuin is waar je zelf enthousiast van wordt en waar je ook enthousiast over kunt vertellen aan bezoekers.

Nu hebben we een tuin van 2800 m2 en daar zijn we de afgelopen 2,5 jaar hard in bezig geweest. Want toen we hier kwamen wonen stond er bijna geen bloeiende plant in de tuin. Dat is inmiddels wel anders. Mijn man Ronald is voornamelijk van het onderhoud in de tuin. Ik help hem met de grote klussen en houd me voornamelijk bezig met alle nevenactiviteiten er omheen, zoals de website, Facebook- en Instagrampagina, het organiseren van open tuindagen en tuinconcerten.

Juist vanuit organisatorisch oogpunt leek het mij daarom ook heel erg leuk om mij te voegen tot het bestuur van Groei en Bloei Emmen. Ik zal in ieder geval gaan proberen een goede Facebooekpagina voor de afdeling op te gaan zetten (www.facebook.com/groeienbloeiemmen) en Jolande Schoemaker assisteren bij het maken van het magazine van Groei en Bloei Emmen.

Mochten jullie tips en ideeen hebben voor de Facebookpagina of het magazine, dan horen we dat uiteraard graag.

Groeten, Paul.