Emmen

Op bezoek in andermans tuin

Lieve tuinvrienden/leden van Groei en Bloei Emmen,

Voor het komende seizoen willen we proberen om een tuingroepje samen te stellen die in 2024 elkaars tuinen gaan bekijken met een kopje koffie/thee erbij.
Je tuin openstellen voor een open tuinen dag is voor velen van ons een stap te ver maar als ik voor mezelf spreek ben ik wel nieuwsgierig naar andermans tuin en vind het ook leuk om over de tuin te praten. Maar zo’n open dag is voor mij een brug te ver. Je kunt vaak veel van elkaar leren en je zou ook problemen waar je tegenaan loopt kunnen delen. Wie doet er mee?

Het idee is een groepje van ongeveer 6 deelnemers. We maken van mei tot oktober afspraken bij de verschillende deelnemers in de tuin. Dit kan ook op een avond. In het najaar zijn we bij iedereen in de tuin geweest en kijken we of en hoe we verder gaan.
Als je mee wilt doen dan kun je je opgeven bij Marion van Beek. Stuur een mail naar marionvanbeek50(at)gmail.com onder vermelding van je naam, adres en e-mailadres. Ik ga er dan vanuit dat je er mee akkoord gaat dat ik de e-mailadressen deel met de andere deelnemers.
Groeten,
Marion van Beek-Bloemendal