Emmen

OPEN TUINEN WEEKENDEN KOMEN ER WEER AAN

De werkgroep voor de Open Tuinen Carrousel Drenthe is al weer druk bezig met nieuwe open tuinen weekenden van 2024. En daarom wordt het ook weer tijd om te inventariseren wie er allemaal mee willen doen. Niets is zo leuk als je passie (voor jouw tuin) te kunnen delen met anderen. Schroom dus niet om je op te geven en laat anderen even mee genieten waar jij iedere dag van kan/mag genieten.

Dit jaar kun je weer meedoen op de volgende weekenden:

 • 11 en 12 mei - Voorjaarstuinenweekend (voor alle afdelingen)
 • 15 en 16 juni - Landelijke open tuinen weekend (voor alle afdelingen)
 • 6 en 7 juli - Afdelingen Hoogeveen/De Wolden en Meppel
 • 10 en 11 augustus - Afdelingen Assen, Beilen en Roden
 • 7 en 8 september - Afdelingen Coevorden en Emmen

Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen op www.opentuinencarrouseldrenthe.nl/aanmelden. Op die manier hebben we gelijk alle gegevens die we van je nodig hebben.

Mocht dit niet lukken, dan kun je ook een mail sturen naar je eigen afdeling of naar info-@-opentuinencarrouseldrenthe.nl met de volgende gegevens:

 1. Dag(en) dat je wilt deelnemen
 2. Naam van de tuin (als de tuin een naam heeft)
 3. Naam van de eigenaren
 4. Adres, postcode en plaats
 5. Omschrijving van de tuin
 6. Maximaal 4 foto's van de tuin; probeer overzichtsfoto's te sturen; daarmee geef je voor de bezoekers het beste weer wat ze van jouw tuin kunnen verwachten. Indien mogelijk het liefst liggende foto's en minimaal 1000 pixels breed.

Aanmeldingen voor 24 maart worden zeker meegenomen op de folder die gemaakt wordt. Later aanmelden kan ook, maar dan bestaat de kans dat je niet meer in de folder meegenomen kan worden. Wel wordt de tuin dan nogmeegenomen op de website van de Open Tuinen Carrousel Drenthe en op de afdelingswebsite.

Mocht je nog familie, vrienden, kennissen of buren hebben die ook een mooie tuin hebben en waarvan jij denkt dat ze het ook leuk vinden om deel te nemen, spoor ze aan om mee te doen of laat het ons weten door hun naam en emailadres of telefoonnummer door te geven en dan gaan we ze benaderen. Tuineigenaren hoeven geen lid te zijn van Groei & Bloei.

We hopen weer op een mooi aantal tuinen dit jaar.