Emmen

Welkom bij Groei & Bloei
Emmen

Uitgelicht

Even voorstellen

Even voorstellen aan Paul Koopman-Nijmeijer, ons nieuw bestuurslid

Meer

Nieuwsbrief juni 2021

Nieuwbrief juni 2021

Meer

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Emmen

Beste mensen,

Welkom op de site van Groei & Bloei Emmen. 

In betere tijden ontvangen wij u graag op onze verenigingsactiviteiten, maar op het ogenblik is het even behelpen. We prijzen ons gelukkig dat we in het bezit zijn van een eigen tuin en genieten hier nu extra van. 

Voor 2021 hebben wel weer nieuwe plannen gemaakt voor excursies,  lezingen en andere activiteiten, maar we zullen er nog steeds rekening mee moeten houden dat er nog een aantal activiteiten niet door kunnen gaan.  De dagexcursie naar Salland gaat niet door. Wij zullen u in de nieuwsbrief van juli a.s. een nieuwe datum voor de excursie en ook voor de ledenvergadering doorgeven.

We gaan in elk geval vol goede moed de zomer tegemoet. Er komt een tijd dat er weer wat meer mogelijk is. Zo vindt op 19 en 20 juni hetLandelijk open tuinen weekendplaats. De nieuwe activiteiten vindt u in elk geval op de agenda van deze website en we hopen dat wij elkaar binnenkort toch weer mogen ontmoeten. Houdt u in elk geval de website in de gaten. Hier vindt u altijd het laatste nieuws.

U bent ongetwijfeld al weer druk in uw tuin bezig. Voor tuintips en trucs kunt u natuurlijk ook altijd terecht op de website van Groei en Bloei. Hier kunt u zich ook maandelijks abonneren op hun nieuwsbrief.

Nog enkele mededelingen:

  • Nieuwe informatie bij de activiteiten. Hier kunt u lezen hoe u digitaal een lezing kunt volgen.
  • Houd u ook de online ruilbeurs in de gaten?
  • Alle nummers van Groei & Bloei Emmen 2020 zijn te vinden onder Diversen. Deze bladerbare versie werkt ook op mobiele telefoons en tablets. In januari verschijnt het laatste nummer van ons blaadje op kleiner formaat met daarin alle activiteiten voor het eerste halfjaar 2021. Daarna staat er een informatieboekje op de planning voor het nieuwe tuinseizoen.
  • Verder ontvangt u in de toekomst elke maand via de mail een nieuwsbrief van ons. U kunt Uw bijdrage  voor de eerste van de maand emailen naar webemmengroei(at)gmail.com.
  • De aanmeldingsprocedure voor deelname aan een van onze activiteiten vindt u op onder Diversen.
  • Wij hebben Paul Koopman-Nijmeijer bereid gevonden om plaats te nemen in ons bestuur. Hij stelt zich voor in de rubriek Diversen.
  • Inmiddels zitten we al een tijdje op Facebook zoals de oplettende lezer ongetwijfeld al heeft gezien.
  • Hebt u iets te melden over uw tuin, hebt u ideeen over de website of andere tuinactiviteiten of wilt u verslag doen van uw inspanningen in de tuin of hebt u een mededeling voor de nieuwsbrief, stuur dan een email naar: webemmengroei(at)gmail.com.  Ook als u een reportage wilt laten maken van uw tuin, laat het ons dan even weten. We komen graag bij u langs om wat foto's te maken.
  • Enkele van de resultaten van het kerstbloemschikken zijn te zien op deze  website.

 

Tuinlog

24 Jun
23 Jun

Veris-lente

Week 25 20321: lekker oogsten en sporen in het...

Meer

Agenda

03 jul

Dagexcursie: Salland

In juli gaat de excursie niet door, maar wij geven...

Meer